DANSKE SCENOGRAFER

Du er inviteret til PFA’s Harbour Run den 25. august

Danske Scenografer har en samarbejdsaftale med PFA, som giver vores medlemmer en masse gode fordele og priser. Vi opfordrer jer alle til at tage kontakt til PFA for at få en snak om forsikringer og pension. Det er aldrig for sent – og det er også en god idé at få et ‘pensionstjek’ fx en gang om året. Læs mere om pension, forsikringer mv. her.

PFA tilbyder løbende gratis deltagelse i arrangementer, webinarer mv.

Nu er alle medlemmer og jeres familier inviteret til PFA Harbour Run – et familieløb. Det afholdes søndag den 25. august 2024 fra kl. 11 hos PFA, Sundkrogsgade 4, 2100 København Ø. Der er 3.000 startnumre, og de bliver uddelt efter først til mølle-princippet. Læs den fulde invitation her.

PFA oplyser følende om løbet: PFA Harbour Run er en god anledning til at opleve Nordhavn, og med en gåtur på 5 km, en børnerute på 2 km og løberuter på 5 og 10 km er der en distance for alle. Vores DJ sørger for den rigtige sommerstemning, og for de mindste er der hoppeborge, ballondyr og farvekridt nok til at farvelægge hele p-pladsen. Du kan også få målt din body-age, der er lodtrækning om værdikuponer, du kan bruge på eventpladsen, og der er mulighed for at købe lækker is, sunde juicer og sprøde sandwich. Læs mere hos PFA.

Tilmelding sker via dette link – koden er ‘PFA Erhverv’, som skal anvendes for tilmelding uden betaling.

Ses vi? 🙂