DANSKE SCENOGRAFER

Event om virtual production hos Nordisk Film den 22. august og mere!

Danske Scenografer organiserer mange faggrupper, flere fagområder og har derfor rigtig mange samarbejdspartnere og et stort netværk, der alle løbende udbyder og aktiverer forskellige events og arrangementer. Helt ligesom vi selv gør.

Vision Denmark – en erhvervsklynge for bl.a. film og TV, som arbejder for at skabe innovation og vækst på deres fokusområder – tilbyder løbende spændende og aktuelle arrangementer, som vores medlemmer kan have interesse i. Vision Denmarks vision er bl.a. netop at understøtte netværk og videndeling for på den måde at skabe nye kredsløb for innovation.

Den 22. august fra kl. 9-12 – altså lige om lidt! – afholder de sammen med bl.a. Filmskolen eventen “AI & Virtual Production hos Nordisk Film Shortcut”. Arrangementet er gratis og henvender sig til alle faggrupper og aktører, der beskæftiger sig med eller interesserer sig for virtual production, herunder også de kreative. Læs mere om arrangementet her.

På Vision Denmarks hjemmeside kan du få et overblik over de forskellige aktiviteter – bl.a. “Advanced VP for instruktører, fotografer og production designere” til november 2024.

Derudover har Filmskolen lanceret deres spændende efterårsprogram på efteruddannelsen. Her kan du bl.a. høre mere om Unreal som værktøj den 26. september 2024. Læs Filmskolens program her.