DANSKE SCENOGRAFER

Som medlem kan du nu få glæde af Lån & Spars medlemsfordele!

Danske Scenografer afsøger løbende muligheder for gode rabataftaler og øvrige medlemsfordele. Det er vigtigt for os, at du får stor glæde af dit medlemskab på mange fronter. 

Derfor er vi glade for nu at have indgået en samarbejdsaftale med Lån & Spar bank, som betyder, at du som medlem nu kan få særlige fordele, hvis du bliver kunde i banken. Blandt andet kan du få Danmarks højeste rente på din lønkonto.

Som medlem af Danske Scenografer får du blandt andet 5% i rente på din lønkonto, hvilket er Danmarks højeste indlånsrente. Desuden kan du få et attraktivt billån hos Lån & Spar, hvis du køber en elbil eller en plug-in hybridbil.

Som medlem koster det ikke noget at have en konto hos Lån & Spar – og samler du hele din økonomi i banken, får du også betalingskort uden årsgebyrer.

Du har også mulighed for at snakke med en personlig rådgiver, der er specialiseret i din branche. Det betyder, at du får en rådgiver med ekspertise i de forhold, der gælder for netop vores branche og vilkår.

Lån & Spar er ejet af over 50 danske fagforeninger, som ønsker at give fagforeningsmedlemmer særlige fordele, når de går i banken.
Hvis du allerede er kunde i Lån & Spar, skal du kontakte din rådgiver, så din konto kan blive opgraderet til medlemsvilkår.

Du kan finde mere information her på hjemmesiden, hvor du også finder links og oplysninger til Lån & Spar bank.