DANSKE SCENOGRAFER

Dialogmøde på Scenekunstskolen vedr. scenekunstnerisk produktion – vil du med?

Som vi tidligere har orienteret om, har Danske Scenografer, ligesom mange andre brancheaktører, rettet henvendelse til Den Danske Scenekunstskole i forbindelse med skolens udmelding om at nedlægge flere faglinjer. Vi er gået ind i sagen, fordi vi er af den overbevisning, at skolens planer om ny struktur vil have stor betydning for vores medlemmers arbejde. Læs mere om vores tidligere henvendelse til skolen her.

Nu inviterer Scenekunstskolen branchen til et dialogmøde om fremtidens uddannelser inden for området scenekunstnerisk produktion. Her vil de gerne have input til behovene i branchen – samt hvordan branchen kan og vil bidrage til udviklingen af nye uddannelser inden for scenekunstnerisk produktion. Mødet finder sted på skolen den 17. september kl. 16.30-18.00.

Scenekunstskolen oplyser bl.a., at skolen har gang i en større revision af alle uddannelser med fokus at styrke faglighederne, mindske tidspresset og skabe bedre sammenhæng mellem bachelor- og kandidatuddannelser. Der er på nuværende tidspunkt ikke truffet en beslutning om fremtidige uddannelser inden for området scenekunstnerisk produktion. Den model, der tidligere er blevet meldt ud internt på skolen, bliver genovervejet, og der er igangsat en proces, som dette møde er en del af.

Danske Scenografer deltager naturligvis i dialogmødet og opfordrer interesserede medlemmer til også at deltage.

Læs mere om dialogmødet og tilmeld dig via skolens hjemmeside her.