DANSKE SCENOGRAFER

Frist for at søge om efteruddannelse fra DFI’s pulje den 1. oktober!

Som vi tidligere har oplyst, blev der med Filmforliget 2024-2027 afsat en årlig pulje på 3 mio. kr. til efteruddannelse og kompetenceudvikling i den danske filmbranche. Det er DFI, der administrerer puljen.

Der er nu åbnet op for at søge midler via puljen – med ansøgningsfrist 1. oktober. Der kan også søges med tilbagevirkende kraft.

Arbejder du i filmbranchen og har du derfor for nylig været på efteruddannelse – eller har du efteruddannelse eller kurser i kikkerten, så læs mere om ansøgningsvilkår, proces mv. på DFI’s hjemmeside.

Formålet med støtteordningen er at yde støtte til efteruddannelse- og kompetenceudvikling i den danske filmbranche inden for områder, som er nødvendige for at gennemføre filmproduktion i en kompleks mediesituation, og som understøtter filmlovens formål om at fremme filmkunst, filmkultur og biografkultur i Danmark.

  • Støtten kan gives inden for områder, der omgiver filmproduktion f.eks. forretningsudvikling, virksomhedsinnovation, udvikling og anvendelse af ny produktionsteknologi, herunder tekniske kompetencer til brug af udstyr, software og teknologier, juridiske forhold vedrørende filmproduktion, ledelsesforhold, distributionsudvikling mv.
  • Støtten kan gives inden for områder, der knytter sig til filmproduktion f.eks. kunstnerisk udvikling og innovation, bæredygtighed og anvendelse af kunstig intelligens

Læs mere om vilkår og proces og find ansøgningsskema på DFI’s hjemmeside.