DANSKE SCENOGRAFER

Deltag i undersøgelse om bæredygtighed i kulturbranchen

Center for Bæredygtighed i Kulturen v/Kulturens Analyseinstitut gennemfører lige nu en landsdækkende undersøgelse af status på den grønne bæredygtighed på tværs af brancherne i kultursektoren. Du kan læse mere om Center for Bæredygtighed i Kulturen på Kulturens Analyseinstituts hjemmeside.

Kortlægningen af ’grøn bæredygtighed’ er i denne undersøgelse handlinger, strategier og adfærd, der mindsker klimaaftrykket og fremmer den grønne dagsorden.


Det der undersøges er, hvordan danske kulturorganisationer og kunstnere arbejder med grøn bæredygtighed. I undersøgelsen ses der både på udfordringer ved at reducere klimaaftrykket og på, hvordan kultur kan inspirere publikum til mere bæredygtig adfærd.

Centret vil gerne høre om kunst- og kulturaktørernes erfaringer, motivation og de barrierer, de møder i arbejdet med grøn omstilling.

Undersøgelsen er skrevet, så den er målrettet virksomheder, men Center for Bæredygtighed i Kulturen vil stadig gerne have dine svar, også hvis du ikke har et cvr-nummer. Den er lavet for alle både ledere, medarbejdere og freelancere i kunst- og kultursektoren.

Din viden er vigtig og væsentlig i denne kortlægning, og vi opfordrer derfor alle medlemmer til at udfylde spørgeskemaet, som du får adgang til lige her.

Der er deadline for besvarelse den 24. november 2024.