DANSKE SCENOGRAFER

Husk kursus i SketchUp avanceret og Procreate i oktober!

Så er vi igen klar til at udbyde kurser i SketchUp. Denne gang for erfarne, som vil lære lidt mere.

Kursus i SketchUp avanceret den 7. og 10. oktober

Bliv introduceret til en masse nye værktøjer, som vil øge din hastighed og gøre dig i stand til at bygge mere komplekse 3D modeller. Kurset varer 2 aftner og afholdes både fysisk og online. På dette kursus lærer du at anvende programmets avancerede funktioner, lige fra landskabsværktøjet Sandbox Tools til modellering af en bygning ud fra et foto vha. Match Photo. Desuden bliver du introduceret til gratis extensions, der gør det muligt at tegne spline-kurver og bygge dobbeltkrumme former. Underviser er Stefan Urup Kaplan, som er uddannet cand.arch. fra Det Kongelige Akademi i 2007. 

Kurset er for den øvede bruger, der enten har deltaget på begynderkurset eller anvender SketchUp til daglig og varer 2 eftermiddage fra kl. 15-19. Læs mere og tilmeld dig her via hjemmesiden.

Kursus i Procreate den 29. og 31. oktober

Der undervises i de mere grundlæggende teknikker til at tegne, tilpasse og organisere pensler og billeder og justere farvelag og lave speeddraw-videoer. I løbet af den anden session udforskes mere avancerede teknikker med masker, lag-masker og diverse fritlægningstaktikker. Filformater, tekst, med stort fokus på stoflighed og tekstur. Målet er, at du bliver såvel bedre teknisk, men også at du bliver mere fortrolig med at jonglere mere avancerede projekter i fremtiden. Underviser er Jacob Tekiela, som har mange års erfaring med undervisning inden for de kreative discipliner.

Kurset er for alle – både nye og erfarne og varer 2 eftermiddage fra kl. 15-19. Læs mere om kurset og tilmeld dig her via hjemmesiden.