Bliv medlem af FilmAkademiet

14/8 2020

DS-medlemmer, som arbejder inden for film og tv, kan nu blive medlemmer af FilmAkademiet qua deres medlemskab i DS. Denne aftale er netop indgået mellem FilmAkademiet og DS og har længe været et ønske hos flere af medlemmerne. Helt konkret betyder aftalen, at dit medlemskab i DS er adgangsgivende til at blive medlem af FilmAkademiet. Du skal dog stadig aktivt gå ind og ansøge om medlemskab hos FilmAkademiet - det sker altså ikke automatisk. Som medlem af FilmAkademiet har du blandt andet ret til at stemme ved den årlige uddeling af Robert Prisen.

Sådan bliver du medlem

For at blive medlem af FilmAkademiet skal du opfylde kriterierne for medlemsskab. Gør du det, skal du ansøge om medlemskab via denne formular.

Om FilmAkademiet

Danmarks Film Akademi (i daglig tale FilmAkademiet) er den internationalt anerkendte uafhængige forening for danske film- og tv-arbejdere som i dag har omkring 2000 medlemmer. Formålet er at hylde og støtte de bedste film, serier og faglige præstationer fra den hjemlige branche. Det gør FilmAkademiet særligt ved at uddele den prestigefulde Robert-pris, men også gennem en række andre aktiviteter året rundt. Læs mere om FilmAkademiet