Drømmer du også om Berlin?

24/11 2020

Der åbnes nu op for reservation af DS' lejlighed i Berlin i perioden 4. januar - 3. maj 2021. Grundet den nuværende situation med rejseforbud, etc. er det naturligvis usikkert, om det i hele perioden vil være muligt at benytte lejligheden, men forhåbentlig kan det lade sig gøre i de fleste uger.

Ansøg senest 6. december

En lejeperiode går fra mandag kl. 12 til næste mandag kl. 12. Mail til sekretariatet, hvilken uge du ønsker dig. Du kan godt skrive flere uger på, men så bedes du prioritere disse, og gøre det klart, om du blot vil have en af ugerne eller eventuelt flere. Det er klart, at flere uger kun kan fås, hvis der ikke er andre, der ønsker de pågældende uger. I tilfælde af at flere ønsker den samme uge, vil den gå til den, der har haft den færrest gange.

Du skal maile dine ønsker senest søndag d. 6. december, hvorefter ugerne vil blive fordelt i henhold til ønskerne. Bemærk, at dem, der fik deres rejse aflyst her i efteråret pga COVID-19, vil få 1. prioritet ved fordelingen. Efter d. 7. december kan du booke eventuelle ledige uger ved at kontakte sekretariatet. På hjemmesiden kan du se hvilke uger, der aktuelt er ledige. Du kan også booke til familiemedlemmer på mindst 20 år, såfremt den er ledig. Det foregår selvfølgelig på dit ansvar.

Forudbetalingen droppes i den kommende periode. Du skal først betale i det øjeblik, at din rejse er sikker. Prisen er 1.500 kr. + et depositum på 500 kr., der tilbagebetales, når du afleverer nøglerne igen.

Læs mere om og se billeder af lejligheden

 

 

 

.