DS opretter mentorkorps

26/2 2019

Hvis du ikke allerede har stået i en sådan situation, så kommer du med al sandsynlighed til at gøre det på et eller andet tidspunkt i fremtiden. Du kunne godt bruge en second opinion, er kørt fast i en problemstilling, der umiddelbart virker umulig at løse, eller måske er du blevet bedt om at skabe et visuelt udtryk eller en speciel stemning, som du egentlig har et rigtig godt bud på, men hvor du alligevel godt lige kunne bruge en at spare med - en, der ved, hvordan man gør det umuliges kunst muligt.

DS-medlemmer er specialister, der som tommelfingerregel er "alene" om deres opgaveløsning - uanset om det er animation, udstilling, film, teater eller noget helt femte. Derfor har Danske Scenografer lavet en mentorordning, hvor du har mulighed for at søge hjælp, råd og eventuelt lidt sparring, hvis du står over for faglige eller samarbejdsmæssige udfordringer på dit arbejde, som du er usikker på, hvordan du kan løse.

En række af vores medlemmer har tilbudt sig som mentorer. De har meget forskellige kompetencer, der tilsammen i det store og hele dækker alle fagets områder. Ved hver mentor er der en kort beskrivelse af vedkommendes særlige kompetencer samt mailadresse og telefonnummer.

Du er velkommen til at kontakte dem, men respekter, at de måske kan være travlt optagede og derfor ikke lige på stedet har tid til at hjælpe dig. Du må heller ikke forvente at få hjælp til et længere forløb – mentorerne er ikke lønnede og gør det helt frivillig. Når det er sagt, skal du ikke være bange for at kontakte dem – de vil hellere end gerne hjælpe.

Se listen over mentorer