Få en kandidatgrad i scenekunst

15/3 2019

Ny scenkunstnerisk kandidatuddannelse starter i august 2019 på Den Danske Scenekunstskole. Uddannelsen er toårig og kræver, at man allerede har en grunduddannelse på BA-niveau. Der er ansøgningsfrist d. 23. april.

Om kandidatuddannelsen

To år med faglig specialisering, kunstneriske eksperimenter og internationalt udsyn og netværk. Fra august 2019 er det muligt at tage en kunstnerisk kandidatuddannelse i scenekunst på den Danske Scenekunstskole. Har du en kunstnerisk grunduddannelse i scenografi, lyd- eller lysdesign, kan du søge ind på kandidatuddannelsen og styrke dine teoretiske, metodiske og kunstneriske kompetencer gennem tværfagligt arbejde. Uddannelsen giver dig mulighed for at arbejde praksisorienteret og videreudvikle din kernefaglighed, samtidig med at du specialiserer dig i et felt, du ønsker at opdyrke til det højeste niveau. Uddannelsen rummer desuden et internationalt semester, som giver mulighed for praktik eller udveksling. Målet er at uddanne originale scenekunstnere, der kan udvikle scenekunsten og finde nye udtryksformer nationalt såvel som internationalt.

Læs mere

Optagelseskrav

For at kunne blive optaget på kandidaten skal man have en scenekunstnerisk grunduddannelse svarende til BA-niveau enten fra Den Danske Scenekunstskole eller en tilsvarende skole i udlandet. Derudover vil der være interview/optagelsesprøve.

Foto: Jakob Carlsen