Fest til januar

22/11 2022

En gruppe medlemmer har taget initiativ til at arrangere en fest for DS-medlemmer. Festen er fredag d. 13. januar og afholdes i København. Så sæt kryds i kalenderen!

Invitation

Kære medlem af Danske Scenografer,

Alting starter altid med en fest!

Så selvfølgelig skal vi også have sådan en i Danske Scenografer.

Du inviteres hermed, fredag d. 13 (bemærk datoen eller lad være), i Onkel Dannys Forsamlingshus på Vesterbro. Vi starter kl 18 og kan blive ved til kl 03. Der vil være fri bar(!), snacks, måske en let anretning, ryger gårdområde, dj's, muligheden for spontant dansegulv, en rigtig (stadig gratis) bar med mulighed for samtaler og alt den slags!

For dem der er mættet af fest i Januar og kører sober stil, lad os kalde det en Nytårskur og der vil være lækre alkoholfri drinks. Med andre ord, der er noget for alle, og vi håber virkelig på at se så mange af jer som muligt.

Sammenhold har altid været roden til forandring.

For at åbne op for potentielle nye medlemmer, er du velkommen til at tage en plus one med. Altså en fra branchen eller en du vurderer er relateret.

Det er god stil at melde tilbage inden d. 17/12 om man kommer, så - festudvalget - har lidt overblik i forhold til indkøb. Hvis man alligevel glemte at melde tilbage, inden d. 17/12, men virkelig gerne vil komme, så kommer man bare alligevel.

- Festudvalget - findes... Hvis man gerne vil være med, skal man skrive til Petruska på mieherenard@gmail.com. Hvis man gerne vil stå en time i baren eller bag DJ pulten (kan sagtens være en playliste), skal man også skrive til Petruska.

Vi glæder os helt vildt og håber at se jer allesammen!

Bedste hilsner,
Bestyrelsen & Festudvalget