Find inspiration i Berlin

9/8 2018

Frem til d. 16. august er der åben for reservation af DS’ lejlighed i Berlin i perioden mandag den 3. september 2018 til mandag den 31. december 2018 – altså ugerne 36 - 52. En lejeperiode går fra mandag kl. 12 til næste mandag kl. 12. Prisen er 1.500 kr. for en uge. Lejligheden er placeret i Prentzlauer Berg, og adressen er Kuglerstrasse 60 4.sal, 10439 Berlin. Ejendommen er fra 20erne og er en fredet Alte Bauer Bygning. Lejligheden er på 75 m2 og er en 2½-værelses med køkken og bad. Den er beregnet til maksimum seks personer.

Læs mere om lejligheden

Reservation

Mail til sekretariatet, hvilken uge du ønsker dig. Du kan godt skrive flere uger på, men så bedes du prioritere disse, og gøre det klart, om du blot vil have en af ugerne eller eventuelt flere. Det er klart, at flere uger kun kan fås, hvis der ikke er andre, der ønsker de pågældende uger. I tilfælde af at flere ønsker den samme uge, vil den gå til den, der har haft den færrest gange.
Fristen for reservationer er torsdag den 16. august 2018, hvorefter ugerne vil blive fordelt.

Efter den 16. august kan du booke eventuelle ledige uger ved at kontakte sekretariatet. På hjemmesiden kan du se hvilke uger, der aktuelt er ledige. Du kan også booke til familiemedlemmer på min. 20 år, såfremt den er ledig. Det foregår selvfølgelig på dit ansvar. Lejligheden skal betales senest 4 uger før den reserverede periode.

Aflysning af reservation

Hvis man efter at have fået reserveret lejligheden alligevel må melde afbud, er det omkostningsfrit ind til fire uger før den reserverede periode. Ved afbud mellem to og fire uger før betales halv pris, ved afbud mindre end to uger før betales den fulde pris. Hvis en anden er interesseret i at overtage lejeperioden, slipper man for betaling.