Gå glad i bad i Berlin

5/5 2017

Lejligheden i Berlin har været igennem en mindre renovering, hvor der også er blevet ryddet op. Det skete henover påsken. Som altid er lejligheden populær, men der er et par ledige uger i anden halvdel af maj.

 

Gå glad i bad

Udover oprydning og indkøb af diverse remedier er der blevet taget hånd om nogle små, men alligevel irriterende problemer i lejligheden. Der er sørget for ny el i køkkenet, så flere maskiner kan køre på en og samme tid. Derudover er blandingsbatteriet til vandhanen i køkkenet også blevet skiftet, så nu skulle det være fuldt ud funktionelt igen. Og sidst, men ikke mindst er håndbruseren på badeværelset blevet skiftet ud.

 

Nøgleboks i kælder

Der er nu en nøgleboks i kælderen, hvis man kommer til at låse sig ude eller mister sin nøgle. I boksen ligger en nøgle til lejligheden, men ikke en til hoveddøren ud til gaden. Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt, at man er disciplineret omkring at få lagt nøglen tilbage i boksen, hvis man været nødsaget til at bruge den.

 

Medlemmer kan benytte lejligheden

Lejligheden i Berlin kan lejes af Danske Scenografers medlemmer, og det er der mange, som benytter sig af. Henover sommeren er der ikke flere ledige uger, men uge 20 og 21 i anden halvdel af maj er ledige, hvis man skulle få lyst til at stikke af med kort varsel. Ellers skal man helt frem til uge 35, som er i slutningen af august, før der igen er ledigt.

Læs mere om Berlinlejligheden og se kalenderen