Kurser og arrangementer i 4. kvartal

11/10 2018

I oktober og november er der to teaterforestillinger og to kurser for DS-medlemmer. Dels kan du komme ind og se "John Lennon er død" og "Er der nogen?", og dels afholdes der to kuser i SketchUp, et for begyndere og et for øvede. Bemærk, at du skal tilmelde dig, og at det skal ske inden ret længe.

 

”John Lennon er død” - Onsdag den 31. oktober 2018 kl. 20.00

Teaterforestilling, Teater V: Et syretrip af en komedie om livet i en stripklubversion af skærsilden! Her har John Lennon siddet siden d. 8. december 1980 på sin faste barstol og tyllet whiskyshots. Det har gjort ham en lille smule bitter, for at sige det mildt. Derfor er han heller ikke just snakkesalig, da 19-årige Fanny Viola Rose-Mynte Maria Christoffersen Kristensen Hansen pludselig træder ind af døren. Kan Fannys barnlige uskyld puste liv i en død idealisme, eller er John blevet for dumt et svin af de mange år i limbo? Og er han overhovedet til blondiner?

Efter forestillingen er der samtale med scenografen Rebekka Bentzen.

Tilmelding senest den 17. oktober 2017. Pris 50 kr. betales ved indgangen.

 

”SketchUp for begyndere” - Mandag den 5. og torsdag den 8. november 2018 kl. 17.00 – 21.00

Kursus i lokalerne Kgs. Nytorv 21 B. På kurset introduceres til programmets grundlæggende modelleringsværktøjer.

Udbytte: Deltagerne får et grundlæggende kendskab til et stærkt og enkelt 3d-tegneprogram, når det gælder undersøgelse af rumligheder i fra bygningsskala og helt ned i detaljen. Mange af de basale værktøjer, som demonstreres i undervisningen, indeholder "Skjulte" muligheder, hvilket gør kurset interessant for selv garvede brugere af SketchUp. Indlæringen går hurtigt, da programmet er meget intuitivt opbygget.

Kurset suppleres med et større kompendiemateriale til brug under og efter undervisningen. Kom og lær at tegne i 3d på én dag!

Forudsætninger: Egen pc eller mac samt mus med scroll-hjul skal medbringes. SketchUp Make (gratis) eller SketchUp PRO skal være installeret og fungere inden kursusstart.

Underviser: Stefan Kaplan.

Tilmelding senest den 23. oktober 2018. Kurset er støttet af Scenografernes Rettighedsfond og er derfor gratis.

 

”Er der nogen?” - Fredag den 9. november 2018 kl. 21.00

Teaterforestilling, Siloen, Edison: Den store anmelder- og publikumssucces spillede sidste år for fulde huse. Nu er der igen chance for at opleve den humoristiske og følsomme perle, der gennem autentiske kontaktannoncer tegner karakterer, skæbner og følelser i et portræt af den universelle, evige søgen efter kærlighed, samhørighed og fællesskab. En åben henvendelse, skrevet i dybeste alvor i et ønske om at få kontakt til andre mennesker. At blive set, at blive valgt, at være noget særligt for nogen. Bare en eller anden.

Efter forestillingen er der samtale med scenografen Marie Rosendahl Chemnitz.

Tilmelding senest den 23. oktober 2018. Pris 50 kr. betales ved indgangen.

 

”SketchUp for øvede” - Tirsdag den 20. november 2018 kl. 17.00 – 21.00 og torsdag den 22. november 2018 kl. 17.00 – 21.00

Kursus i lokalerne Kgs. Nytorv 21 B. Kurset giver et dybere kendskab til de mange muligheder i SketchUp.

Udbytte: Med udgangspunkt i en dialog med deltagerne demonstreres mange af de mere avancerede funktioner i SketchUp. Vi kigger bl.a. på sandbox-værktøjet og Photomatch, og downloader nogle af de mange gratis plugins, der kan effektivisere arbejdet med SketchUp. Der introduceres også til programmet LayOut, som bruges til at skabe målfaste 2d-tegninger af de rumlige SketchUp-modeller. LayOut følger med SketchUp PRO.

Kurset suppleres med et større kompendiemateriale til brug under og efter undervisningen.

Forudsætninger: For at deltage i kurset bør, man have de grundlæggende færdigheder i SketchUp og bruge programmet jævnligt. Egen PC eller Mac samt mus med scroll-hjul skal medbringes. SketchUp PRO skal være installeret og fungere inden kursusstart.

Underviser: Stefan Kaplan.

Tilmelding senest den 6. november 2018. Kurset er støttet af Scenografernes Rettighedsfond og er derfor gratis.

 

Læs mere om arrangementerne dette halvår