Reservation af lejlighed i Berlin

24/6 2019

Der er nu mulighed for at komme med ønsker for leje af DS' lejlighed i Berlin i efteråret, nærmere bestemt for ugerne 36 - 52 (september - december). En lejeperiode går fra mandag kl. 12 til næste mandag kl. 12. Læs mere om lejligheden

Sådan gør du

Mail din ønskede uge til sekretariatet. Hvis du skriver flere uger på, skal disse prioriteres. Onsdag d. 7. august fordeles lejligheden i henhold til de indkomne ønsker. Medlemmer, der har lejet lejligheden færrest gange, har forrang i tilfælde af, at der er flere, som gerne vil leje den i samme uge. Du kan også booke til familiemedlemmer på min. 20 år, såfremt den er ledig. Det foregår selvfølgelig på dit ansvar.

Vilkår

Lejligheden skal betales senest fire uger før den reserverede periode. Hvis man efter at have fået reserveret lejligheden alligevel må melde afbud, er det omkostningsfrit ind til fire uger før den reserverede periode. Ved afbud mellem to og fire uger før betales halv pris, ved afbud mindre end to uger før betales den fulde pris, med mindre lejligheden lejes af en anden.

Man ikke må medbringe husdyr og om, at man hjælper med til at holde lejlighed og cykler i pæn stand.