Reumert-nominerede offentliggjort

5/6 2020

Den udskudte fejring af Årets Reumert finder sted i anden halvdel af september. Nu er listen med de nominerede blevet offentliggjort. For DS er der naturligvis en særlig interesse for kåringen af årets scenedesign, og i år er det fire medlemmer, som er nomineret. Tre af de fire nominerede har modtaget en Reumert inden for de seneste fire år.

Nominerede for Årets scenedesign

Christian Albrechtsen og Mathias Hersland, Lazarus, Aarhus Teater og Det Kongelige Teater. Dette er den danske iscenesættelse af David Bowies musical, der samtidig blev hans sidste værk. Duoen Albrechtsen og Hersland vandt i øvrigt i 2018 for "Lyden af de skuldre vi står på".

Johan Kølkjær, Dark Noon, Fix&Foxy og Østerbro Teater. DARK NOON er white facing, overgreb, lovløshed, Det lille hus på prærien, ludere, lommetyve og andet godt fra Det Vilde Vesten. Så er der serveret!

David Gehrt, Ordet, Aarhus Teater. Kaj Munks kanoniserede værk om tro og kærlighed. Gerht vandt også Årets Reumert i 2017 sammen med Ida Grarup for deres arbejde med Erasmus Montanus.

Hvor og hvornår - og hvor mange

Uddelingen af Årets Reumert 2020 afholdes på Folketeatret mandag d. 21. september kl. 20.00. Antallet af publikummer i salen kendes endnu ikke, men bliver afstemt efter gældende retningslinjer i september, jævnfør restriktionerne i forlængelse af COVID-19. Det er CPH Stage, der i samarbejde med en række aktører i branchen afholder Årets Reumert. Læs mere og hold dig opdateret omkring billetter, mm. på chpstage.dk