Stormøde om psykisk arbejdsmiljø

10/1 2018

Invitation til stormøde om psykisk arbejdsmiljø: Sexkrænkelser og magt i film, tv- og teaterbranchen

Sexchikane og dårligt psykisk arbejdsmiljø er et fælles problem, som branchen kun kan komme til livs, hvis arbejdsgivere og ansatte går sammen om en fælles og vedvarende indsats. Det er baggrunden for, at 15 organisationer fra hele film- og teaterbranchen nu inviterer til stormøde om, hvordan vi bedst forebygger og håndterer problemet på vores arbejdspladser.

Samarbejdet, der er opstået i kølvandet på afsløringerne og debatten om sexchikane og dårligt psykisk arbejdsmiljø i branchen, har til erklæret formål at sikre en professionel branche, hvor alle kan gå på arbejde uden fare for at få overskredet sine grænser. Du kan være med til at påvirke arbejdet ved at deltage i stormødet, hvor vi på tværs af fagligheder skal udveksle erfaringer, lære af ekspertisen på området og sammen blive klogere på, hvordan vi bedst griber det forebyggende arbejde an.

Tid og sted

Det sker fredag 2. februar fra klokken 11.00 – 15.00 på det Danske Filminstitut i København.

Tilmelding

Vi arbejder i øjeblikket på højtryk for at få det endelige program på plads, men sæt allerede nu kryds i kalenderen og meld dig til på helle(at)nbt.dk, skriv ”stormøde” i emnefeltet. Vi offentliggør det fulde program senere i januar.

15 organisationer bag stormødet

Producentforeningen, Dansk Skuespillerforbund, Film- og TV-arbejderforeningen, Danske Scenografer, Danske Filminstruktører, Danske Sceneinstruktører, Teatrenes interesseorganisation, Danske Teatres Fællesorganisation, Danske Dramatikere, Det Danske Filminstitut, 18Frames, Den Danske Filmskole, Den Danske Scenekunstskole, Super 8 og Teknisk landsforbund.