Studierejse 2018 til Frankrig

7/8 2018

Studierejsen går i år til Frankrig med focus på besøg hos La Machine i Nantes og besøg i oplevelsesparken Puy du Fou, der ligger ca. 80 km fra Nantes.
Vi har desværre haft store problemer med at få aftaler i stand med franskmændene, men vi håber stadig på at kunne mødes med dem og få lidt backstageinformationer og rundvisning.
Efter Nantes tager vi et par dage i Paris, hvor vi forsøger at få aftale i tand med besøg på et filmstudie – der afventer vi også stadig svar. Det resterende plan for Paris vil komme senere.

Da stederne, vi skal besøge, ligger noget spredt, vil vi flyve til Paris og her leje biler og køre til Nantes (ca. 400 km), som vil være basen i det vestlige Frankrig. Ved tilmelding bedes du også oplyse, om du har kørekort og vil køre en af de 4 biler, som vi lejer. Fra Nantes til Puy du Fou er der ca. 80 km, så vi kan køre frem og tilbage de to dage, vi besøger Puy du Fou. Og således blive boende på samme hotel.

Foreløbig rejseplan

Tirsdag 25/9: Kbh – Paris. Fly letter kl. 8.25 (mødetid tidligere), bil videre til Nantes
Onsdag 26/9 Nantes – La Machine
Torsdag 27/9 Nantes – Puy de Fou retur
Fredag 28/9 Nantes – Puy de Fou retur (ildshow i PdF om aftenen)
Lørdag 29/9 Nantes – Paris, aflevere biler
Søndag 30/9 Paris
Mandag 31/9 Paris
Tirsdag 1/10 Paris – Kb. Ank. Kl. 21.30

Dobbeltværelser

Overnatning sker som vanligt på dobbeltværelser, så hvis du ønsker enkeltværelse, må du selv betale prisforskellen. Oplys ønske om enkeltværelse ved tilmeldingen, så vil jeg forsøge at skaffe et.

Pris og tilmelding

Prisen for rejsen bliver 1.000 kr., som dækker fly, bil, hotel og indgange til de fælles besøg. Forplejning er på egen regning – herunder eventuel morgenmad, hvis dette ikke er med i hotelprisen.

Frist for tilmelding er den 21. august 2018. Blandt de tilmeldte vil der herefter blive trukket lod om pladserne. Muligvis vil det blive nødvendigt at tage hensyn til, at der skal være min. 4 chauffører. Men ellers vil lodtrækning ske ud fra præmisserne om antallet af tidligere deltagelse i de sidste 5 års korte studierejser. Herefter er der 14 dages betalingsfrist, og er deltagergebyret ikke indbetalt indenfor 14 dage, vil pladsen automatisk overgå til den første på ventelisten