Studierejsen går til Mexico

12/8 2019

Årets store studierejse går til Mexico, hvor vi primært skal besøge Mexico City og Oaxaca, der ligger sydvest for hovedstaden. Mexico er en destination, som har været ønsket af mange, og nu gør vi det så. I alt vil vi få 11 dage i Mexico. Rejsen frem og tilbage til Mexico er bestilt, men indholdet de forskellige dage er ikke på plads endnu.

Hvornår

Der er afrejse fra Københavns Lufthavn d. 24. oktober kl. 6:15 med Air France, og vi returnerer samme sted d. 5. november kl. 18:10 med KLM.

Pris

Prisen for deltagelse vil blive 3.000 kr., der dækker flyrejse, intern transport i Mexico og hoteller. Vi har rejseforsikring, der dækker dig. Du skal selv betale mad og drikke. Rejsen bliver for størstedelens vedkommende betalt af Scenografernes Rettighedsfond.Der bliver overnatning på dobbeltværelser, men mod en ekstra betaling kan man forsøge at få enkeltværelse. Dette kan dog ikke garanteres, og der er heller ikke en pris på nuværende tidspunkt. Ved tilmeldingen bedes du give besked, såfremt du ønsker enkeltværelse.

Tilmelding

Tilmelding kan ske pr. e-mail og fristen er mandag d. 26. august.  Blandt de tilmeldte vil der herefter blive trukket lod om pladserne, dog vil deltagerne i den seneste store studietur (den til Japan) få 2. prioritet ved lodtrækningen. Der vil blive lavet en venteliste blandt afslagene. I vil få besked om deltagelse den 27. august. Herefter er der ca. 14 dages betalingsfrist, og er deltagergebyret ikke indbetalt indenfor denne frist, vil pladsen automatisk overgå til den første på ventelisten. Ved senere afbud vil du skulle betale et gebyr for navneændring på billetten, og på et tidspunkt vil fristen for ændring være udløbet og indbetalingen være tabt.