Studietur til Skt. Petersborg i juni

13/3 2017

Årets store studietur går til Skt. Petersborg i Rusland, hvor vi i begyndelsen af juni skal på en tætpakket tur til en af europæisk kulturhistories absolutte nøglebyer, der er spækket med teatre, museer, etc. Tilmeldingsfrist er 5. april.

 

En fantastisk kulturby

Skt. Petersborg er Ruslands kulturhovedstad, grundlagt af Peter den Store efter europæisk forbillede, og med et hav af interessante kulturoplevelser. Vi har planlagt et spændende og indholdsrigt program med rundvisning på Vinterpaladset, bådtur til slottet Peterhof, rundvisning på Katharina-sommerslottet, byvandring ”bag facaden”, besøg på Det danske Kulturinstitut, rundvisning i Blodskatedralen, Dostojevskij-vandretur, rundvisning på Marinskij teatret og Mikhailovskij teatret og meget mere. Det præcise program kommer senere. Vi har valgt at alliere os med Akademisk Rejsebureau og får en dansktalende rejseleder.

 

Overnatning

Vi skal på hotel Matisov Domik i det centrale Skt. Petersborg. Overnatning sker i år på enkeltværelser og morgenmad er inkluderet.

 

Tidspunkt

Afrejse er fredag den 2. juni 2017 kl. 14.45 og hjemrejse torsdag den 8. juni 2017 kl. 14.25 – ankomst København kl. 19.00.

 

Pris

Prisen for deltagelse vil blive 2.000 kr., der dækker fly og overnatning, transport til og fra lufthavnen samt anden intern transport og alle entreer. Der vil desuden blive tre fælles frokoster og to fælles middage med i prisen. Forplejning er udover det nævnte på egen regning. Når deltagerne er fundet, vil disse blive orienteret nærmere.

 

Vær opmærksom på, at man skal have visum til Rusland. Det koster via ”Private Guide” 1190 kr.

 

Tilmelding

Tilmelding kan ske via e-mail til sekretariatet. Fristen for tilmelding er onsdag den 5. april 2017.

 

Sådan udvælges deltagerne

Blandt de tilmeldte bliver der trukket lod om pladserne. På sidste års generalforsamling blev det besluttet at ændre proceduren, så man nu går fem rejser tilbage, og deltagere i disse vil få 2. prioritet ved lodtrækningen. Så hvis du ikke har været med på studierejserne de sidste mange år, skulle der være god mulighed for at blive trukket ud i år. Der vil blive lavet en venteliste for afslagene.

 

Man får besked om deltagelse umiddelbart efter den 5. april. Herefter er der 14 dages betalingsfrist, og er deltagergebyret ikke indbetalt inden for 14 dage, vil pladsen automatisk overgå til den første på ventelisten. Ved afbud herefter vil de indbetalte penge blive fratrukket gebyret for navneændring på flybilletten og i øvrigt kun blive tilbagebetalt, hvis det er muligt for en anden at overtage pladsen.