Tværfagligt seminar - Farvens Tale

18/10 2017

Farvens Tale er et to-dages seminar om farvens kunstneriske anvendelse, som afholdes 2.-3. december på Den Danske Scenekunstskole. Vi bruger alle farver i vores arbejde. Ingen scenekunst, film, udstilling, lyssætning uden. Kom og få et farveboost i vintermørket, og få styrket din farvebevidsthed i dit arbejde.

Der vil være oplæg om farver i billedkunst, scenografi, farvestyring i lyssætning, projektion og colour grading. Desuden gennemgang af farveteorier mm. Seminaret vil indeholde en god blanding af teori, praktiske øvelser, kunstnerisk inspiration og dialog. Oplev blandt andre billedkunstner Malene Landgreen, lysdesigner Jesper Kongshaug, teatermaler David Drachmann, arkitekt Lene Møller og forfatter Lene Kløvedal Pedersen fortælle om farvernes betydning i deres arbejde.

Hvordan påvirkes vi følelsesmæssigt og fysisk af farver?
Hvordan arbejder vi med farver i den kunstneriske udvikling af et værk?
Hvilke sprog, betydninger og metoder bruges?
Hvordan inspirerer og hvad udtrykker farver i arkitekturen, kunsten, naturen?
Hvordan kommunikeres der om digitale og fysiske farver på tværs af fagene i udviklingsprocessen?

Rundt om oplæggene vil dramatiker Jokum Rohde sammenkæde og lægge op til samtale i salen. Hvad er gennemgående for farver, set fra forskellige vinkler og hvad adskiller?

 

Tværfagligt samarbejde

Seminaret er udviklet i fællesskab med Danske Scenografers kursusudvalg og er støttet af Scenografernes Rettighedsfond. Seminaret er det andet i rækken af kursustilbud, som EVU udbyder i samarbejde med Danske Dramatikere, Danske Scenografer og Foreningen af Danske Sceneinstruktører. Samarbejdet blev skudt i gang med den tværfaglige workshop I MULIGHEDERNES RUM, der fandt sted i juni 2017.

 

Tilmelding og program

Det fulde program og tilmelding finder du HER. Tilmeldingsfrist er 9. november.
 

Praktisk information

Tid: 2.-3. december 2017 (lørdag 10-17, søndag 10-16)
Sted: Den Danske Scenekunstskole, Philip de Langes Allé 3, 1435 København K
Pris: 600 kroner, inklusive frokost og materialer