Yderligere arrangementer i foråret

14/2 2017

Der er tre nye arrangementer, som medlemmerne har mulighed for at deltage i dette forår: Ekstrakursus i sketch up for fortsættere, danseforestillingen ”As I Collapse” samt kulturkonference på Fyn.

 

Ekstrakursus i sketch up

Et ekstrakursus i sketch up for fortsættere. Det er primært for dem, der netop har haft sketch up-kurset i januar, men andre, der har haft grundkurset, kan også søge deltagelse.  

Underviser er Stefan Kaplan, og det finder sted tirsdag den 9. maj og torsdag den 11. maj 2017 – begge dage kl. 17.00 – 21.00. Tilmeldingsfrist den 1. maj 2017. Kurset er gratis.

 

As I Collapse

”As I Collapse” er en spekulativ danseforestilling, der tager udgangspunkt i et kollaps af opfattelsen af, at verden er opdelt i to: natur og kultur. Forestillingen finder sted i Dansehallerne torsdag den 23. marts 2017 kl. 12.00. Efter forestillingen er der samtale med scenograf Sille Heltoft. Tilmelding senest den 12. marts 2017. Pris 50 kr., der betales ved indgangen.

Læs mere om forestillingen

 

 

Kulturkonference i Odense

Konferencen "Æstetiske læreprocesser i partnerskaber" handler om, hvordan skoler, kunst- og kulturlivet kan etablere undervisningsforløb baseret på æstetiske læreprocesser. Konferencen finder sted d. 8. juni og er gratis for medlemmer, som er bosat på Fyn eller de omkringliggende øer.

Læs mere om konferencen

 

Datoændring for ”Thea render for sketch up”

Det har desværre været nødvendigt med en datoændring for kurset i Thea render for sketch up. I stedet for den 18. og 23. maj, bliver det den 15. og 18. maj 2017.