Festen som madteater, Republique
Forestillingen var baseret på Thomas Vinterbergs film Festen. De 120 publikummer blev draget helt ind i forestillingens univers og blev gæster til Helges 70 års fødselsdag. De blev guidet rundt igennem fem forskellige 360 graders scenogrfier og fik undervejs serveret en 7-retters gourmetmenu med vine. Blandt scenogrfierne var moderens vinterstue, faderens vinkælder og den døde søsters værelse.
★★★★★ ‘Sublim sansesymfoni’ (Kristeligt Dagblad)
★★★★★★ ‘Gennemført raffineret scenografi ’ (Cph Culture)
★★★★★★ ‘Hvert eneste rum og sanseligt indtryk er gennemført ned til mindste detalje’
(Den 4. væg)
★★★★★★ ’publikum(...) besøger henholdsvis bibliotek med luksusmøblement, pigeværelset med små glasmontrer, spisestuen med kongeligt porcelæn og vinkælderen som en fængsels-kulisse. Raffineret fundet på og udført af scenografgruppen ”Torden & Lynild” (Kulturkupeen)
★★★★★ ‘Fremragende scenografi ’ (Berlingske)
★★★★★ ‘Flot og elegant scenografi , hvor hvert rum står knivskarpt‘ (Ungt Teaterblod)
★★★★★ ‘Enestående scenografi ’ (Magasinet KBH)
‘Imponerende scenografi’ (Filmmagasinet Ekko)
Kunde: Teater Republique År: 2017
Opgaver: Design herunder udfærdigelse af tekniske tegninger, kostumedesign og tilsyn med produktionen på teateret
Samarbejdspartnere: Rolf Heim (instruktør), Mette Sia Martinussen (gastronomisk iscenesætter), Simon Boberg (dramaturg), Teater Republiques produktionsafdeling samt skræddersal