Love Theater

Vi flytter en lille del af Thailand, sexturismens brændpunkt, til København: Et thailandsk hotelværelse og en sexarbejder, der genopfører sit liv - med publikum som kunder. En ekstremt intim forestilling om et globalt fænomen, formidlet gennem berøringer, lugte, lyde og og mødet med et andet menneske.
I forestillingen kommer 10 tilskuere ind i et thailandsk hotelværelse sammen med Ping Pong. Her er de én af gangen, på skift, med til at genoplive møder Ping Pong har haft med kunder. Hun instruerer dem og leder dem enkeltvis igennem scenerne. Hvad sker der når man mødes på en beer bar i Thailand?

Skrevet om forestillingen:
"Scenografien er spændende, da man virkelig føler man er på et skummelt hotelværelse i Thailand. Lyden af thailandsk musik og neonlyset sad ”lige i skabet” til forestillingen. Spejlet over hotelsengen er også et godt træk, for selvom du ligger ved siden af Ping Pong på sengen, og resten af publikum kan se dig, er du stadig publikum, for du kan se dig selv ligge med en thailandsk dame."
Nikolaj Bomberg Simonsen - http://ungtteaterblod.blogspot.dk/2015/05/anmeldelse-love-theater-pumpes...

"Scenografen Sille Dons Heltoft, har skabt et anonymiseret hyperrealistisk hotelrum med en underspillet uflatterende balance. Lysdesigneren David Abad forstærker, sammen med lyddesigneren Rasmus Kreiner, rummets realisme og understøtter et andet dramatisk fortællelag, der dog aldrig bliver for eksplicit, men ligger som en foruroligende undertone til de historier, som Ping Pong nænsomt inddrager publikum i."
Maria Ciccia Smidl - http://sceno.dk/love-theater/

Idé og instruktion: Tue Biering og Jeppe Kristensen
Scenografi: Sille Dons Heltoft
Lyddesign: Rasmus Kreiner
Lysdesign: David Abad
Medvirkende: Ping Pong (født Thanta Laovilawanyakul)
Fotograf: Søren Meisner

http://fixfoxy.com/projekter/love-theater

Andre værker af samme medlem

My Body is a Barrel of Gunpowder

Det Store Ædegilde

Andre værker af samme type

Henvendelse Anita I & II

Brødrene Løvehjerte

Public Service Happening

Medea

Gesualdo

Om Baronessen

Min geniale veninde

SAKNAD RIKSTEATERN STOCKHOLM

SO MUCH FOR MY HAPPY ENDING

Walking, Talking Minerals

Medea

The Turn of The Screw Teatro alla Scala. Milano