My Body is a Barrel of Gunpowder

My Body is a Barrel of Gunpowder er den fysiske manifestation af den kamp, som koreografduoen two-women-machine-show kæmper mod deres egne indre regimer. Militante udtryksformer udgør grundmaterialet i skabelsen af denne koreografiske kamp, der er rettet mod dem selv og bringer duoen til et vægtløst øjeblik midt i slaget.

Skrevet om forestillingen:
"Værket var installeret i det store scenerum på Københavns Musikteater. De to performere var begge helt nøgne og malet sorte fra top til tå. I loftet hang fire menneskekroppe. Jeg kunne ikke fornemme, hvad de var lavet af, men de var bygget i menneskestørrelse og havde samme farve som de to performere.
De to levende kroppe starter deres koreografi og gentager de samme bevægelser i hele den lille time, som performancen står på i. Tidligt inde, i den næsten rituelle akt, begynder der at løbe maling ud af brystet på de fire kroppe, der hænger i loftet. Grøn, rød, gul og blå farve lander i små søer på gulvet fordelt i lokalet. I slutningen bliver performernes bevægelser hurtige og fragmenterede. Som afslutning forlader de to performere lokalet, og det sorte rum står tilbage som et stort farverigt maleri."
Esben Weile Kjær - http://www.idoart.dk/med-kroppen-som-redskab-4/

Instruktion, koncept og performance: two-women-machine-show
Scenografi: Sille Dons Heltoft
Lyd: Jassem Hindi
Lys: David Nicolas Abad
Konsulenter: Oberts Lars R. Møller, Hypnotisør Mads Aggerholm Munch Lange & Gina Serbanescu
Produktion: Gry Raaby
Fotograf: Max Markov

http://twowomenmachineshow.com/work/my-body-is-a-barrel-of-gunpowder/

Andre værker af samme medlem

Love Theater

Det Store Ædegilde

Andre værker af samme type

Drømme om noget andet

hamlet. vendsyssel teater 2017

Sultanen og Koldmajoren

Yajha Hassans digte, Mungo Park Kolding / Ålborg teater, Instr. Minna Johanneson, scen. Eilev Skinnarmo, musik Brødrene Hellemand

MEKANISMEN

Ræven går derude

Den lille Prins

Don Quijote

BLODREGN

Le Grand Macabre

All White and Fluffy

Quiproquo